O marce:
Jesteśmy swityf, marka z Niemiec, który już od 20 lat specjalizuje się w produkcji narzędzi skrawających.
W Niemczech oferujemy klientom technologię lean manufacturing
W Japonii wybieramy prawdziwą дамасскую stal, importu z Japonii
W Rosji oferujemy użytkownikom domowym opłacalnych produktów
We Francji nóż do steków - niezbędny atrybut na naszym stole
。。。
Z całego świata, z Свитифа.
Wierzymy, że tylko prawdziwa adamaszek stal - to nasza przyszłość!
Mamy nadzieję, że możesz stać się dobrym i prawdziwym użytkownikiem noży ze stali damasceńskiej.
Nie jesteśmy porównaj cenę z naszymi rówieśnikami.Porównujemy tylko jakość, jakość wykonania i materiały.Jeśli okaże się, że nasze zdjęcia można zobaczyć w innych sklepach, to udowodni, że zostały one skradzione.
Kucharz nóż ze stali Damasceńskiej serii SWITYF GoldWire Super
Marka:SWITYF
Technologia: rzemiosło
Produkt:
3,5-calowy nóż do krojenia warzyw (waga: 97 g)
Materiał ostrza: Prawdziwa 67-warstwowe Adamaszek Super stal
Uchwyt materiał: wysokiej Jakości Różowe drzewo klasy premium
Twardość rdzenia: 60 ± 2 HRC
Kąt nachylenia krawędzi: 15 stopni z jednej strony
Proces obróbka powierzchni: Polerowanie, wysokiej jakości wygląd
Właściwości: Ostre i trwałe, super antykorozyjny, lekka energia
Poziom ostrości /poziom siły skrawania: międzynarodowe standardy 6,0-8,0 H.
Opakowanie: Piękne pudełko (w tym osuszacz, profesjonalną serwetkę i noże kuchenne)
UWAGA:
1. Produkty prezentowane w naszym sklepie, jak najbardziej zbliżone do koloru samego towaru, ale istnieje pewna różnica w kolorze z powodu czynników oświetlenia i wyświetlania;
2. Ponieważ są one wykonane ręcznie, każdy produkt ma naturalną strukturę, która jest nieco inna;
3. Jako bezpośredni marki SWITYF, oferujemy państwu doskonałe usługi i produkty przy użyciu najlepszych technologii.Jeśli masz jakiekolwiek problemy, skontaktuj się z nami online i pozwól nam rozwiązać je za ciebie.
Porady:
1. Proszę nie używać te noże do cięcia kości lub innych pokarmów stałych, i nie używaj powierzchnia noża do ubijania żywności, inaczej ostrze jest uszkodzone; Jeśli trzeba wyciąć kości, proszę, wybierz profesjonalny nóż do kości w naszym sklepie;
2. Dla zapewnienia ochrony przed korozją, narzędzi skrawających, proszę, nie należy dopuszczać do długotrwałego przebywania na krawędzi powierzchni kwaśnego lub agresywnego soku, takiego jak sok pomidorowy, sok z cytryny, itp.;
3. Po użyciu, należy na czas oczyścić narzędzia, osuszyć czystą ściereczką i umieścić w chłodnym i suchym miejscu.;
4. Aby zapewnić doskonały efekt cięcia, proszę, wybieraj różne typy noży do krojenia różnych produktów;
5. Gdy nóż затупится, proszę, z pomocą kieszonkowa ostrzałka lub точильного kamienia szlifować go kilka razy, aby był tak samo ostry jak nowy.;
6. Ostrze jest bardzo ostre.Proszę nie sprawdzać ostrość ostrza palcami.
Twoja pochwała ★★★★ ★ - to motywacja dla nas nadal iść do przodu.
Bardzo wam dziękuję za wsparcie!
Na podstawie 0 Opinie
Copyright © 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone. Opracowany Swiatbezograniczen.pl